Drie giraffen tijdens een safari op de Serengeti

Naefrica is gespecialiseerd in het organiseren van safari's, expedities en strandvakanties in Tanzania. Ook hebben broer Frank en zus Marianne Naerebout de Kilimanjaro meerdere malen zelf beklommen. Zij delen hun
passie voor Afrika graag met u.

Naefrica Expeditions & Safari’s┬áis een initiatief van de kunstenaar Marianne Y. Naerebout, haar echtgenoot J.W. Dane en haar broer Frank M. Naerebout.

De Naefrica organisatie onderscheidt zich van andere reisaanbieders in Tanzania door de persoonlijke begeleiding. U heeft contact met Frank, Marianne en Jan.

De Naefrica organisatie stelt op basis van uw wensen en verlangens in combinatie met de rijkdom aan ervaring uw droomvakantie samen. Marianne en haar broer Frank hebben Mount Kilimanjaro al verscheidene malen met succes beklommen. Deze passie willen zij graag met u delen.

U wordt door de organisatie uitgenodigd om op kantoor te komen, of iemand van de organisatie komt naar u toe.┬áReizen zijn beschikbaar op individuele basis en in groepsverband. Naefrica Expeditions & Safari’s is uitermate geschikt voor groepsactiviteiteiten en familie evenementen. Hierbij kan een beklimming van de Kilimanjaro, een safari en een strandvakantie naar Zanzibar centraal staan of gecombineerd worden.

Onze "Unique Selling Points" zijn:
Nederlandse begeleiding in Nederland;
Briefing op kantoor bij Naefrica of bij u thuis;
Gedurende uw gehele reis blijven wij bereikbaar;
Authentieke lodges;
In Tanzania ontvangst op het vliegveld
door een chauffeur van Naefrica.
View site in EnglishView site in English
Bekijk site in het NederlandsBekijk site in het Nederlands